Sunday, May 6, 2007

Det var en gang

En gang var det en liten prinsesse som var i besøk. Hun var i storesøsterens besøk. Storesøsteren var også prinsesse. Den lille prinsessen var ikke så stor. Hun var faktisk så liten at hun ikke kunne gå. Den lille og den store prinsessen hadde en tanteprinsesse som tok henne på fanget. Da den lille prinsessen kom opp fra gulvet fikk hun se alle kakene som sto på bordet og hun ga tydelig beskjed om at hun gjerne ville ha litt. Det fikset tanteprinsessen med en gang.



Den store søsterprinsessen hadde bursdag. Hun var blitt 4 år og hadde sin vakreste kjole på og prinsessekrone. Men av og til ble hun lei av kronen og tok den av seg. Hun fikk mange gaver og var både inne og ute og lekte med kusineprinsessen og fetterprinsene.



Nå bor den lille prinsessen og den store prinsessen i et annet land. De har fått en lillesøsterprinsesse! Tenk det! Nå er den lille prinsessen blitt 4 år og storesøsterprinsessen skal snart ha bursdag igjen og bli 8 år! Den allerminste prinsessen hun er så liten at hun ikke vet at hun er en prinsesse en gang!

2 comments:

Nomaden said...

Hi hi :-) Denne skal de få lese i morgen. Nå sover de to største prinsessene her i huset.

Nomaden said...

De syntes dette var veldig morsomt :)